fbpx

Om meg

Mitt navn er Susanne, og jeg bor i Svelvik, rett ved Drammen. Jeg er veldig glad i musikk og fotografi, og jeg spesialiserer meg innen bryllupsfotografi.

Det startet for åtte år siden, da jeg ble mor for første gang. Den julen fikk jeg en gave fra mannen min sånn at jeg kunne ta bilder av barna. Denne gaven var et speilreflekskameraet, og i noen år tok jeg bilder av alt og alle, samt produserte en god del albumer. Ca fire år senere ble jeg kjent med en fotograf som lærte meg å bruke kameraet mitt på nye måter. Han ga meg i tillegg en ny linse, og dette gjorde at bildene ble såå mye bedre enn tidligere.

Jeg fikk mitt fjerde barn, og begynte å tenke på om jeg skulle starte min egen bedrift. Jeg investerte i et fullformatskamera og nye objektiver, og dette løftet bildene mine 100 hakk. Jeg ble helt hektet, og synes fotografi er det mest fantastiske i verden. Jeg har investert i mentoring, workshoper og generelt lagt veldig mye tid for at bildene skal bli bedre og bedre. Jeg vil at produktet jeg selger skal være excellent.

Før jeg startet som fotograf jobbet jeg en del som bryllupssanger, og jeg har derfor vært i svært mange brylluper. Jeg kjente de til slutt ut og inn. Jeg var også med på å planlegge en god del av de ved siden av å synge.
Jag anser meg som kunstner både innen musikk og fotografi. Det henger jo gjerne sammen; er man glad i å skape noe så gjør man gjerne flere ting.